STØTTEAFTEN FOR FORÆLDRELØSE EZIDI-BØRN FRA SHINGAL

18

pl-1

Da IS-terroristerne angreb Ezidiernes hovedsæde Shingal i Sydkurdistan/Irak den 3/8-2014, begik de et rent folkemord mod Ezidierne. Flere tusinde blev massakreret på stedet, ligesom flere tusinde piger, kvinder, børn og ældre mennesker blev taget til fange. Pigerne blev brugt som sexslaver og solgt/sælges på slavemarkeder i Irak og Syrien, mens drengebørn jernevaskedes og brugtes/bruges i deres jihadkrig. Desuden flygtede flere hundredtusinde Ezidiere fra området og opholder sig i dag i flygtningelejre rundt om i Kurdistan.

Der er i dag flere tusinde børn, der er blevet forældreløse efter folkemordet. De opholder sig i flygtningelejre og har brug for et sikkert og trygt liv ligesom alle andre børn i verden. Disse børn har været igennem meget. De har set deres mødre, fædre, brødre og mange af deres slægtninge blive dræbt og halshugget foran deres øjne. De er meget traumatiserede og har brug for al mulig hjælp.
Vi arrangerer i den forbindelse en støtteaften for disse mange forældreløse børn for i det mindste at være med til at lægge en plaster på deres dybe sår.

Støtteaftenen arrangeres i samarbejde mellem Sammenslutningen af Kurdiske Foreninger i Danmark (SKFD), Ezidi Kulturforening i Danmark, Påfuglens Vinger og Hozan Elinds Støttefond for Forældreløse Børn.

Disse forældreløse børn har hårdt brug for hjælp, hvorfor det er vores største ønske at se så mange som muligt til støtteaftenen, hjælpe med et bidrag og dermed række en hjælpende hånd til disse forældreløse børn i nød.

Er der nogen, som ikke vil kunne deltage, men alligevel vil støtte med et lille bidrag, så er man også velkommen til at støtte børnene via Mobilepay.

Mobilepay:
30 22 52 97
27 83 80 83

Skriv venligst “Støtteaften” ud for beløbet.

DEL VENLIGST OG GIV JERES VENNER OG BEKENDTE BESKED OM DET.

 

Lînk: https://www.facebook.com/events/212776835817153/